Sunday, July 15, 2012

new job osome~~

new office my room


ah~~ selamat bertemu kembali..lately ni jarang-jarang aku update entri kat blog ni..dulu keje aku bnyk bosan,so banyak la mase terluang aku nak update entri blog..so entri aku kali ni nak citer about new job aku.so skang ni aku dah keje kat tembat baru yang aku sangat rasa secure untuk future aku..keje aku ni senang je,just monitor server satellite and wat sikit basic troubleshooting kalau de prob dari sistem aku..keje ni sangat lah senang lenang..releks banyak...kebanyak kan mase aku lepak depan pc je...persekitaran berkerja pun menarik jugak,happening juz x de bunga yg menyerikan tempat ni...majoriti semua yang keje kat sini semua lelaki..hahaha..bunyi macam gay kan...hahahha..tapi ok la semua laki,x yah nak hemsem2 sangat gi opis...so kalai ini saje entri aku kali ni..agagk2 bosan2 aku update lagi....