Monday, April 30, 2012

taman layang-layang kepong

semalam aku ade gak lepak taman layang-layang kepong..sana kalau korang nak main layang-layang sangat sesuai..permandangan pun cantik....so kalau korang nak berdating pun sesuai..nak bawak family bersantai pun sesuai..tempat tue sangat sesuai untuk berpicnik...dia ade tasek buatan..tapi masalah nya kalau korang gi ari sabtu ahad..tempat tue sangat lah pack...dengan jemnye...tapi kalau korang gi hari biasa okla...x de orang sangat...so sini aku sempat snap beberape keping je photo kat situ...tue pun nak dekat malam....




jem giler kan


photo edited using istagram