Saturday, April 28, 2012

percutian pendek!!!

sekadar gambar hiasan
hari ni aktiviti aku mencari tempat-tempat yang aku nak gi becuti untuk nex week,nex week aku cuti panjang,x la panjang sangat4 hari je..haha...dengar citer dapat bonus lak kan..so aku pun mencari la tempat-tempat destinasi pelancongan bajet..abis semua blog aku bukak nak cari tempat mane yang sesuai nak gi becuti..tapi x de yang berkenan dihati,aku nak gi tempat2 yang dekat kat kl ni,becuti untuk 2 hari je..mane tempat aku nak gi pun x tahu..ingat nak gi port dick son je..tapi mcm x bez plak..pastue member aku bg cadangan gi cameron highland..rase mcm dah selalu gi cameron tue..penat pikiq..nak gi ganu plak jauh, sesangat cuti pendek je..mane tempat aku nak gi ni..errr,last2 kang terbungkang kat umah tido makan tido..korang tahu x mane tempat yang bez nak gi becuty???aku try seacrh kat google tapi semua kuar bende ntah ape2..tempat yang aku rase nak gi macam tempat tue rasa damai je,pastue mesti kene cantik,pemandangan sangat menarik dan jauh dari bandar kl ni..kat mane nak cari tempat macam tue untuk aku becuti dalam dua hari ni je??mane???tolong-tolong......