Wednesday, April 25, 2012

hicking

sekadar gambar hiasan

sekadar gambar hiasan
---semakin lama semakin malas aku nak update blog ini..adakah ini dinamakan hangat2 tahi ayam belanda?haha...bukan malas..aku x tahu nak letak entri ape..nanti letak bende merepek orng menyampah la pulak..so ari ni ari rabu...macam biasa gi keje yang aku x bape nak suke..pastue balik keje..tue je yg berlaku..x de bende menarik pun..aku nak citer lagi nie 1 may ni aku nak gi hicking kat bukit ape ntah...dekat2 ngn genting highland..member aku ajak,..aku memang minat bab memanjat ni..tertambah kalau bukit tue cantik..hahaha..member aku cakap sane sangat cantik menarik tertarik bukit itu memang debom..so kalau plan tu jadi aku akan snap  bnyk pica kat sane so bleh la wat entry menarik..so kalau korang nak join aku n the geng hicking sila la contact aku..pasti menarik kalau ramai-ramai..bak kate tv3 jum heboh..jum heboh-heboh.kalau x heboh korang salahkan tv3,ok agak merepek entri kali nie..sehingga bertemu lagi di entri yang akan datang.....