Friday, April 20, 2012

tertekan aka stress


semalam aku x dapat nak post ape2 entri coz ade problem dengan account google aku..x tahu nape leh plak ade masalah...kate nya account aku kene suspend due to violent issue..wut the hell..punya la sopan blog aku n google account aku..dia kate violence issue..so aku pun report la kat google dept,suh tunggu 24hrs..so arini baru la ok..dapat aku mencarut kat sini harini...harini aku keje macam biasa..kene tukar department lain..sangat la menjengkelkan..buhsan pun ade...memang x de mood aku nak keje dah kat sini..x de hati nak keje memang memeritkan..kene buat2 releks walhal sangat la stress dan x tahan nak keje kalau x dah x suke..cepatla sikit mase berlalu...kalau stay lame2 leh kedut kulit aku..muka cepat tua...tinggal sebulan je lagi aku kene bertahan..pastu chow chin chi...agak bosan entri kali ni..so aku update kan jugak..hahaha...