Friday, April 13, 2012

kenangan lata kijang

~~korang penah gi tempat nie x?lata kijang tapah perak..dulu aku penah gi sekali ngn kawan3 aku..sangat la bez..so kalau korang nak mandi waterfall aku cadangkan korang gi tempat ni..so syiok ooo..korang leh buat berbeque kat sane..korang nak camping pun boleh..kalu dari k.l amik 1jam je perjalanan..balik dari tempat tue korang leh singgah cameron highland..dekat sangat...so cuty-cuty malaysia ni korang try la gi sane..serius korang x kan menyesal..kalau menyesalkorang salah kan blog akuni..okey,sini aku de lampirkan beberape keping foto...hayatilah....xoxoxo...




inilah ahli-ahli sekutu

posing dulu sebelum gerak

friday morning!!





hari ni ari jumaat..ngantok aku kat opis..masuk je opis terus bukak blog..semangat kan aku kepada blog ni..kenapa la aku makin hari makin rasa bosan..semua bende aku rasa bosan..kenapa dan mengapa?kadang-kadang rasa macam x complete..x tahu apa yang rasa hilang dalam diri ni...mungkin diri nie semakin berumur kot..tue yang banyak rasa kosong..dah mula pandai berfikir hal-hal yang missing...bila la nak rasa hepy-hepy,gi becuty obersea ker..bilakah..


ok tue saja untuk entri hari ini......