Thursday, April 5, 2012

sepetang di IKEA damansara(klik sini utk berita penuh)

ikea pun tempat yang menarik untuk korang gi shopping perabot rumah or barang-barang rumah..so sini semalam aku rajin snap3 sebab nak masukkan dalam blog ni..banyak sikit post aku leh buat..hehe..so korang tengok je lah pic yang aku snap ni..kalau ok like-like sajjo!!



welcome to ikea hehehe


(the curve part two)klik sini untuk berita penuh!

hari tue aku ade citer pasl curve kan..mase tue pic 3 keping je..so semalam aku gi lepak sane...aku amik pic lebih sikit..so korang leh la tengok-tengok...hehehe(kalau la pihak management curve view blog ni.sila la bagai royalti sikit..aku promote kot tempat korang)




ni korang nak jaga kulit boleh la