Monday, March 26, 2012

SEMANGAT BLOGER

ALIFRENJI BLOGSPOT
EMAIL NI AKU RECEIVE TIME AKU TGH DRIVING NAK BALIK DARI SEPANG..HAHA!!TENKZ FOLLOWER YANG KOMEN MACAM NI..MEMBUATKAN AKU SEMANGAT NAK MEMBLOGERS..HAHA!!TRAUMA JAP...WAKAKA..PENAT LEPAK KAT SEPANG ILANG TERUS BACA EMAIL TUE,TERUS JE DRIVING MACAM FORMULA 1 BALIK RUMAH...SO RAID BLOG KO MACAM MANA PULAK?HAHAHAHA?

monday blues!!

hehe..semalam aku x dapat update blog ni coz aku gi sepang..partime jaga litar sepang...hahaha..so funny..ok x nak cite pasal kat sepang sangat memeritkan...ape yg boleh aku cakap,last aku gi sepang...pada aku gi sepang baik aku lepak umah bg katak aku makan pisang...hari ni macam biasa gi opis..sangat la buhsan kalau ari isnin berkerja..rase mcm ikan kering je gi opis hari ni..x bermaya..muka kusam..kulit terbakar..omg!!


tadi mase nak masuk opis aku nampak la ada satu mamat ni,dari jauh aku tengok tersengih macam kera ala -ala julia robert..misai sekontot..tapi aku rase macam kenal je,x kan kawan aku kot..aku mane de kawan muka cam kera julia robert?haha...gile kaw aku kutuk dia..haha...aku pun gi dekat2 tengok..la rupe nye kawan zaman aku sekolah dulu..macam mane la mamat ni leh sesat kat depan ofis aku..so aku tegur la dia,alamak hemsem la ko skang der..hehe(ayat pancing haty member kot) so aku tanye la dia buat ape kat sini.so dia cakap dia antar adik dia kat building ni..owh rupe nye adik dia keje kat sini gak..aku cakap ngn dia aku x leh nak gosip lame-lame,aku lewat masuk opis ni..nanti jumpa..


masuk-masuk je opis..terus aku buka blog..hehe..giler blog kan!!ape-ape pun kalau  hari isnin memang aku x de mood n buhsan..nak keje pun malas...update entry rajin pulak kan..hahaha..oklah aku nak sambung tido kat opis..nanti ade idea bez aku update lagi...chow ching chi!!! salam......