Thursday, March 22, 2012

Adakah kita manusia yg memikirkan mase depan?

bende ni aku terpikir masa aku gi klinik kerajaan,aku nampak la 


banyak orang tua,aku pandang atas bawah,dari segi permakaian 


diaorang raut wajah diaorang..aku mula terpikir..adakah ini aku pada


 mase tua nanti?apa yang archievment aku pada masa tua?adakah


 dari segi keawangan?family? atau kehidupan?mane satu yang patut


 aku archieve????adakah cycle of life amat memeritkan?kalau aku 


banyak duit pun pada masa tua tapi aku x de kehidupan dan juga 


keluarga,adakah aku akan selesa dimasa tua?adakah dengan 


kehidupan dan keluarga yang aku ada tapi mempunyai masalah 


kewangan akan buat aku rasa selesa...adakah isteri yang satu boleh


 sehidup semati dengan aku di masa tua kelak?plus aku hidup 


dizaman alaf baru..macam2 perkara boleh jadi...macam mana aku 


nak balance kan semua itu..adakah itu dikatakan kehidupan yang 


sempurna?renung-renung kan lah...

pantun 4 kerat,


aku takut makan biskut,
biskut mery nama diberi,
nama aku bukan mery,
oklah aku nak mandi....


hahahahahaha...

berhujung minggu disepang

tadi member aku ajak gi sepang ahad ni..tapi bukan gi melepak or gi tengok2 F1,pergi untuk berkerja..haha..kate dia kerja jaga pintu masuk.aku pun.errrrrr!!tapi kalau duk umah pun buhsan gak..mane tahu gi lepak sane keje hapening,dapat pengalaman baru..hehe..so aku tanye dia lagi..leh pakai style2 x?dia cakap kat aku jangan pakai style sangat,keje kuli jer!!aku lagi sekali errrrr?weyh ko ni biar betol,keje kuli ke keje jaga pintu..duduk...hehehe..dia cakap balik,keje pintu je...ok aku percaya dia..tapi aku tanye dia lagi..panas x keje kat situ?dia cakap panas la..dan aku lagi sekali errrr!!!..haha x pe ah..kite tunggu je ari ahad ni mcm mane..kalau kulit aku jadi sean paul tue makna nye panas la....haha..korang kalau nampak aku kat sepang tegur2 la..tapi tiket free nak dapat memang x r..aku jaga pintu je..haha first time keje dikhalayak ramai..jadi mat pintu lak tue..haha..omg!!rase camne la gamak nyer...memang pengalaman baru..nanti aku updated pic kat sepang..kalau boleh bawak camera la...kan aku keje mat pintu..haha...serius lawak!!!

miaw aku yg kesepuloh(kimi)

mase ni time masuk competion kucing..memang giler kucing time ni!!
me wif kimi

dia dah bosan giler time ni..lame sangat dalam kete

dahaga la ni sampai kuar lidah!!


dia tengah bersantai..laptop aku mesti appear kat mane3 kucing..hahaha