Wednesday, March 21, 2012

y gegurl suke snap photo inside toilet!!

sekadar gambar hiasan

persoalan ini sentiasa bermain di minda aku..hehe..jangan salah faham..sifat ingin tahu je...korang pempuan bg la info sikit sebab ape?supaya memuaskan haty yg sering tertanya-tanya..hehehe..no offence ya!!!

segi pemakaian~!!!!

ape korang rase dari segi pemakaian mamat ni..bukan sekadar dari segi gaya pemakaian,tapi dari segi warna yang diseragamkan..korang rase sesuai x? atau x?hehe..nyatakan pendapat anda??

late dinner

 mase ni on da way nak gi makan malam..jam menunjukkan 1.00am..so korang rase tue makan malam ke..haha
 ok dah sampai..lokasi original kayu at puchong perdana,kuala lumpur..kedai mamk je..tapi lampu cam nak gi clubing je...tp aku bkn kaki cluber!!
dah sampai..dah kenyang..dan dah ade rseit pun...hahaha...apron mapelei mamak tue dah mcm starbuck punye design je..hehehe......the ends

gadjet jetga

harini aku nak share ngan korang mengenai gajet!!

 1-blackberry

  •  kalau korang pakai handphone ni kalau x de blackberry license mungkin korang akan campak handphone ni jauh2 .sebab hp ni x banyak function...siapa yg suka chating or main facebook or twiter ataupun yg paling popular bbm,hp ni sangat sesuai ngn korang..aku pakai hp ni utk bbm je..hehe..semua kawan sekolah aku ade bbm so senang..jimat dan cepat...

2.galaxy tab 7.7

  • handphone ni sangat terbaik dari segi sosial,internet,gaming dan juga diari korang..tab ni banyak function..korang boleh download macam2 gaming,application dan seangkatan dengan nyer..hehe,ade pic aku lagi tue...x pe yang penting handphone ni sangat terbaik walaupun besar sikit dri hp biasa...
so kalau korang nak beli handphone beli lah yg sesuai dgn jiwa korang..sekian wasalam...