Monday, March 19, 2012

mystyle

mystyle..ekeke..dulu style mude2 camni la..semua nak oren..hahaha...tapi skang semua dah hitam..saje je publish pic ni tgk de dalam hp..untuk tatapan korang...hahaha!!!!

kimi aya karamba

ini kucing aku juge..name nye kimi..kucing ni orng bg kat aku..mase orng tue bg kt aku kucing ni dia dah kene potong dia punyer..hehe..jadi dia x leh la mengawan..kucing ni giler besar..dah mcm bear..tido sedap la pelok...nak jaga sikit punye susah..bulu tebal..salah jaga boleh busuk dia...makan nak sedap royal je nak..hehe...kucing ni mcm mrs potato kan..ce tgk misai dia..cute kan..haha..nanti aku updated lagi pic dia yer!!!!

no idea!!!

makin mengantuk aku kat sini..sangat buhsan..macam mane nak bagi bez blog ni yer..tapi aku tengok blog ni dah macam myspace la pulak..colourfull bagai...ni aku nak letak pic ape yer..no idea nak letak pic ape..pic ape yg sesuai aku nak letak yer.............

opis mate

ini member ofis aku yg agak masuk air..minat kat sorang ggegurl opis ...tapi x de action..malu2 harimau katenye..hahaha

work place

 nilah meja aku berkerja..kemas kan..so korang pun tahu la kan aku ni jenis macam mane kan..hehe
mamat ni duk seblah aku..semangat kan dia..comel gitu!!hahaha

tag aku!!!

tag pic keje aku..hehe..x lame lagi aku dah tukar keje..x pakai dah tag ni..bye-bye old place.....

tinggal kenangan!!


comel kan...mcm aku..haha