Sunday, March 18, 2012

hahaha..saje nak publish bb pin aku...ntah kenapa rajin pulak aku update blog ni setiap minit.bende baru kot kot..lama3 nanti buhsan la tue..comform terkubur blog nie..orng lain dah lama layan blog ni..aku baru je nak berjinak-jinak..haha..btw jgn kutuk2 ya!!
aku x tahu nape pic aku jadi mcm tue..separuh biru..aku tranfer dari hp ke lpc.hurm..biarlah janji nampak muka aku..hahah..ni pic mase aku gi konvoi ke tapah..mandi air terjun..bezz..haha...
MEMBER AKU CAKAP BLOG KENE BANYAK GAMBA..X LEH BANYAK TEXT ORNG X SUKA..JADI AKU LETAK LA GAMBA BANYAK..HAHAHA
HEHE..ini kucing aku yang pertama,kucing ni maine coon mix local brick..kucing sangat comel..aku ade 4 ekor semua nye..dah hampir 2 tahun kucing mati..cite dia mcm ni..aku bela kucing ni mase aku stay kl,pastue aku nak kene pindah balik sarawak,so aku ingat nak bawak kucing ni ikut aku sekali fly sarawak..tapi banyak pulak procedure dia..so aku pun malas nak bawak..aku bg kucing ni akt adik aku,dia cikgu kat perak,so dia jaga la sebulan,pastue aku dgr citer kucing ni bunuh diri terjun dri tingkat 4,mungkin kucing ni rindu sangat kat aku,sebab tu dia x tahan bunuh diri..4 ekor semua nyer terjun..yg hidup sekor je..wane oren..kucing tue sangat besar dan comel..baka maine coon memang besar..boleh sebesar anjing..maine coon ni kucing salji..muka ala-ala serigala..nak beli memang mahal..rugi je adik aku mati kan begitu je..erm...tue je kot aku nak kongsi...

im late

hari ni aku masuk keje lambat..boleh pulak sesat kat putrajaya..nak guna google maps,time tue juga la digi ada problem..dah lambat 10 minit..x pernah aku lambat..tidak boleh dapat best employee..dah la banyak tol nak kene bayar tadi..nyesal aku ke putrajaya tadi..orng ari ahad cuty aku kene keje..bangla pun cuty..boleh bangla tue lepak klcc ngn pavi..haha,bangla skang dah upgrade,mane lepak kat puduraya dah..lepak nak tempat high class..aku pun selalu lepak curve je..selamat curve x de bangla..haha..


oklah nanti aku updated lagi,terima la pantun dari aku


gi putrajaya naik kete
balik pun naik kete,
kete ku wane hitam
nama aku ahmad...