Saturday, March 17, 2012

mylove miaw-miaw

hehe..ni kucing kesayangan aku..name nya baby..kucing ni skang ade kat sarawak,,dah hampir setahun lebeh aku x jumpe dia..last aku tinggalkan dia ,mase tue umo dia baru 5 bulan..dan skang aku dengar kazen aku cakap dia dah ade anak..anak dia mix dengan siam..dia nie dulu sangat la manja..hari-hari kot aku mandikan dia...dulu aku ni minat kucing..macam2 jenis aku dah bela..semua best..hehehe\
oklah tue je aku nak share ngan korang....adios.....

aku mase mude!!!

kan..nampak mude kan aku time ni..hahaha..ni pic last year aku amik mase lepak kat rasta ttdi ngn bebudak vads training,so kalau pic ni tahun lepas,kire tahaun ni aku masih mude lagi la kan..kan....heheh..ni blog aku kan.so ape de hal puji diri sendiri..haha..korang kalau rase patut dipuji korang komen la..haha..mintak dingomen lagi tue..bukan romen ya..KOMEN..kalau romen gi lembah beringin..haha..daniel tahu kat mane!!!

lupe nak updated

dah beberapa ari aku x update blog..agak malas nak update..
biasa la orang muda cam aku ni malas nak menaip..mude ke?haha..muda la kot
mcm biasa la..masih x de mood..tadi mase aku on da way nak gi keje,aku ade dengar 1 radio ni..aku tertarik dengan ayat penceramah tue..ape guna berkerja untuk cari duit yang banyak kalau x de wonderful life
aku rase betul juga...kalau kerja bende yg same tiap2 hari boleh tepu otak...aku rase maybe kene beli kaler luna untuk mewarnakan hidup aku nie...skang aku dah gunting rambut pendek ala2 tentera..rase x selesa pun ade..kawan aku cakap kepala kecik,mcm alien..hehe,tapi kawan aku x tahu aku masih kepala yang besar yang tersorok..haha..korang pk lucah la tue...!!!aku rase tue je kot aku nak citer


gi ke kedai beli kambing,
kambing berbunyi mbekkk,
kambing itu gemok sekali,
masak kari pon sodap!!