Tuesday, December 4, 2012

Owh My Entri

Ahhh agak lama x update entri..agak malas nak menaip..tapi utnuk mensucikan semula sesawang di blog aku ni,aku pun update la sikit...so cite mcm ni..pagi ni aku masuk keje,terbuka la satu lagu ni...alahai suka pula aku dengar..so aku pun ulang 3-4 kali...jadi sangat la bez...terkenang kembali zaman2 muda-mudi..hehehe mcm tua je kan..tp tue lah aku x tahu nak ckp mcm mane perasaan yg aku rase bila dengar lagu ni..unik sangat..rase dah lame perasaan mcm tu aku x rase...hahaha sory terjiwang...xoxo

so x lama lagi nak tahun baru kan..so aku mencari idea untuk berazam..hehehe...klu korang ade idea sila kemuka kan...so untuk cite thn 2012 aku rase ok la bg aku..nak kate banyak bez sangat pun x la bez sangat..boleh la sikit2..ade baik buruk..biasa la circle of life kan...

so utk tahun 2013 ni aku akan buat life aku bertambah menarik tertarik dan memang debom...dan akan menghargai sesuatu..tiada istilah main2 dah..al maklum lah umur semakin meningkat...banyak perlu perubahan..perubahan utntuk kebaikkan dan kesenangan..korang ape lagi sila lah doa2 kan yg terbaik  utk life aku...aku pun sentiasa mendoakan kebaikan untuk korang..insyallah...heeeee

oklah sini aku bg link lagu yg aku dengar tue..klik disini  

so free nanti aku update lagi entri ini......

No comments:

Post a Comment