Thursday, December 13, 2012

Holiday hujung tahun...

So baru-baru ni aku ada pergi becuti di tioman,kali ni di sun beach,selama 3 hari 2 malam,so percutian kali nie amat mengkecewa kan,x la best mcm aku gi sebelum ni.lagi pun time aku gi bln 12,time musim tengkujuh so memang la x bez..banyak aktiviti ditutup,snorkeling tepi pantai je lah,sebab diaorang tutup semua...sangat merugikan..so aku nasihat kat korang klu nak gi gi lah time bln 5..time tue sangat ok nak gi bercuti..

So next plan percutian aku akan datang mungkin krabi island thailand insya allah..kat sini aku serta bebrape keping gambar untuk tontonan korang semua..sekian wasalam



















3 comments:

  1. hiii.. u mmg suke pergi holiday.? best nyer.. krabi pun mmg my next aim destination.. btw nice pic dekat tioman ni =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak lama x buka blog ni sejak ade istagram bagai kan... :)

      Delete
  2. Тут: элитные проститутки Киева

    Ты устал? Задыхаешься от городской суеты? Приезжай ко мне. Ты получишь именно то, чего тебе больше никто не может предложить! Я могу быть разной. Я буду для тебя такой, как ты захочешь! Тебе стоит только позвонить. . . Чего же ты ждешь? Лучше быть старой, чем мертвой.

    ReplyDelete