Wednesday, July 4, 2012

julai rocking

rasa nye lama aku x update entri untuk blog aku ni..so aku ade banyak mase skang ni..jadi aku nak updated..ok start dari bulan nye cite..so sepatut nya aku gi training untuk pulapol..tapi ada hal-hal yang x dapat dielak kan,aku pun x jadi la gi..so bulan ni 6 ni adalah bulan yang palaing worse untuk aku..boleh membaraikan otak bulan ni nye prob..so time aku sangat lah down-down...aku lepak umah je bulan 6 tue..serius aku cakap aku kuat untuk beli makan,yang selebeh nya aku terperap dalam bilik..so after ok aku pun apply new job..so now 2/7 aku dah start keje ditempat yang baru..mungkin allah nak bagi aku rezeki aku dapat better offer n good benefit for aku nye future..seriusly aku sangat suka ngn kerja baru aku...bak kate orng putih so fucking goof for living future..hehehe..ye ke omputih cakap mcm tue..owh my english..keh..keh...ape pun aku malas nak pandang belakang lagi..nak pandang depan je for my future..x nak main2 lagi..x nak ape2 yang boleh merosakkan mase depan aku..so i luf my new job...hehehe..tamatr sudah entri aku kali ni..korang mesti rindu aku kan..hahaha...sekian salam....

3 comments:

  1. la yeke alip....keje kt ne skarang...takpela...mebi ade hikmahnye sume tu...kan da dpt better job..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya keje kat damansara perdana..baycom malaysia satellite

      Delete
  2. waa...takpela janji ade keje yg lebih baik.. gud luck k.

    ReplyDelete