Sunday, July 15, 2012

new job osome~~

new office my room


ah~~ selamat bertemu kembali..lately ni jarang-jarang aku update entri kat blog ni..dulu keje aku bnyk bosan,so banyak la mase terluang aku nak update entri blog..so entri aku kali ni nak citer about new job aku.so skang ni aku dah keje kat tembat baru yang aku sangat rasa secure untuk future aku..keje aku ni senang je,just monitor server satellite and wat sikit basic troubleshooting kalau de prob dari sistem aku..keje ni sangat lah senang lenang..releks banyak...kebanyak kan mase aku lepak depan pc je...persekitaran berkerja pun menarik jugak,happening juz x de bunga yg menyerikan tempat ni...majoriti semua yang keje kat sini semua lelaki..hahaha..bunyi macam gay kan...hahahha..tapi ok la semua laki,x yah nak hemsem2 sangat gi opis...so kalai ini saje entri aku kali ni..agagk2 bosan2 aku update lagi....

Wednesday, July 4, 2012

julai rocking

rasa nye lama aku x update entri untuk blog aku ni..so aku ade banyak mase skang ni..jadi aku nak updated..ok start dari bulan nye cite..so sepatut nya aku gi training untuk pulapol..tapi ada hal-hal yang x dapat dielak kan,aku pun x jadi la gi..so bulan ni 6 ni adalah bulan yang palaing worse untuk aku..boleh membaraikan otak bulan ni nye prob..so time aku sangat lah down-down...aku lepak umah je bulan 6 tue..serius aku cakap aku kuat untuk beli makan,yang selebeh nya aku terperap dalam bilik..so after ok aku pun apply new job..so now 2/7 aku dah start keje ditempat yang baru..mungkin allah nak bagi aku rezeki aku dapat better offer n good benefit for aku nye future..seriusly aku sangat suka ngn kerja baru aku...bak kate orng putih so fucking goof for living future..hehehe..ye ke omputih cakap mcm tue..owh my english..keh..keh...ape pun aku malas nak pandang belakang lagi..nak pandang depan je for my future..x nak main2 lagi..x nak ape2 yang boleh merosakkan mase depan aku..so i luf my new job...hehehe..tamatr sudah entri aku kali ni..korang mesti rindu aku kan..hahaha...sekian salam....