Thursday, April 5, 2012

sepetang di IKEA damansara(klik sini utk berita penuh)

ikea pun tempat yang menarik untuk korang gi shopping perabot rumah or barang-barang rumah..so sini semalam aku rajin snap3 sebab nak masukkan dalam blog ni..banyak sikit post aku leh buat..hehe..so korang tengok je lah pic yang aku snap ni..kalau ok like-like sajjo!!



welcome to ikea hehehe




yang ni pun dia jual

cantik kan!!


tilam ni memang lembut




lai..lai..beli la



x salah kan bergampar?haha

yang ni je mampu..beli x

pun xsalah kan..haha

bukan berat aku?

pokok pun ade jual kat sini..menarik kan

tok..tok ramadhaon



ini kat floor ats sekali..ade pet worlds

nie la tempat aku nak tuju


kat sini cara makan agak kurang sopan..berdiri!!

so sya pun jadi kurang sopan

ngap sudah!!
balik sudeh!!ni je mampu beli!!

3 comments: