Monday, April 16, 2012

monday yang awesome weh!!!



~~~~ya isnin kembali lagi yang dimana hari yang paling terasa lemau...macam biasa mesti x de mood nak berkerja...mencuba untuk mencari mood dikala otak beku tahap ice cube..kenapa dan mengapa pabila menjelang hari isnin kita mesti terasa macam ni..mengikut kajian doctor john abu keker,tindakan dan pemikiran manusia yang menyebabkan diri terasa sebegini..apabila otak manusia dilatih lebeih dari 5 kali,maka ia akan menjadi satu tabiat dimana akan menjadi ikutan sehingga ia mati..itu sebab menjelang isnin je korang akan rasa lemau selemau nye,disebabkan korang latih diri korang jadi macam tue..cube korang latih diri bila isnin je mesti rase awesome,kompem datang je isnin korang mesti rase seawesome giler-giler...ni nak citer lagi,semalam aku de lepak putrajaya umah kazen aku...hehehe...tue pun nak bgtahu kan..hahaha...ingat nak la lepak snap pic leh la upload dalam entry,tapi hujan lebat da..dapat snap beberape keping je..so nanti aku upload kan...so sampai sini saje entri kali ini....aku tahu x menarik entri ni..tapi apedehal blog aku kan...hahahaha...salam....~~~~

1 comment: