Saturday, March 17, 2012

mylove miaw-miaw

hehe..ni kucing kesayangan aku..name nya baby..kucing ni skang ade kat sarawak,,dah hampir setahun lebeh aku x jumpe dia..last aku tinggalkan dia ,mase tue umo dia baru 5 bulan..dan skang aku dengar kazen aku cakap dia dah ade anak..anak dia mix dengan siam..dia nie dulu sangat la manja..hari-hari kot aku mandikan dia...dulu aku ni minat kucing..macam2 jenis aku dah bela..semua best..hehehe\
oklah tue je aku nak share ngan korang....adios.....

10 comments: