Monday, March 26, 2012

monday blues!!

hehe..semalam aku x dapat update blog ni coz aku gi sepang..partime jaga litar sepang...hahaha..so funny..ok x nak cite pasal kat sepang sangat memeritkan...ape yg boleh aku cakap,last aku gi sepang...pada aku gi sepang baik aku lepak umah bg katak aku makan pisang...hari ni macam biasa gi opis..sangat la buhsan kalau ari isnin berkerja..rase mcm ikan kering je gi opis hari ni..x bermaya..muka kusam..kulit terbakar..omg!!


tadi mase nak masuk opis aku nampak la ada satu mamat ni,dari jauh aku tengok tersengih macam kera ala -ala julia robert..misai sekontot..tapi aku rase macam kenal je,x kan kawan aku kot..aku mane de kawan muka cam kera julia robert?haha...gile kaw aku kutuk dia..haha...aku pun gi dekat2 tengok..la rupe nye kawan zaman aku sekolah dulu..macam mane la mamat ni leh sesat kat depan ofis aku..so aku tegur la dia,alamak hemsem la ko skang der..hehe(ayat pancing haty member kot) so aku tanye la dia buat ape kat sini.so dia cakap dia antar adik dia kat building ni..owh rupe nye adik dia keje kat sini gak..aku cakap ngn dia aku x leh nak gosip lame-lame,aku lewat masuk opis ni..nanti jumpa..


masuk-masuk je opis..terus aku buka blog..hehe..giler blog kan!!ape-ape pun kalau  hari isnin memang aku x de mood n buhsan..nak keje pun malas...update entry rajin pulak kan..hahaha..oklah aku nak sambung tido kat opis..nanti ade idea bez aku update lagi...chow ching chi!!! salam......

14 comments:

  1. hahax bez3...smpattt tidoo ue :) terbaek2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....sekjap je tido...tp buhsan ya amat deh!!

      Delete
  2. Replies
    1. moral of story..jgn tiru macam saya...haha

      Delete
  3. Aliff keje kat ofis sbg ape eh? ;)

    ReplyDelete
  4. wah siap boleh tido eh di opis. kalau bos tengok bos sentap tau. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..tido2 ayam je...bos lalu wat2 bz..haha

      Delete
  5. dah boleh casting jadi pelakon lah gini

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..insyallah nex year gi casting

      Delete
  6. x baik tau tido time keja.. curik tulang namanya nnti rezeki x berkat. kekekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....errrr....bukan ngulat...take 5 jap je..haaha

      Delete
  7. hebat...! hehe..bole tido dlam opis...

    ReplyDelete