Saturday, March 17, 2012

lupe nak updated

dah beberapa ari aku x update blog..agak malas nak update..
biasa la orang muda cam aku ni malas nak menaip..mude ke?haha..muda la kot
mcm biasa la..masih x de mood..tadi mase aku on da way nak gi keje,aku ade dengar 1 radio ni..aku tertarik dengan ayat penceramah tue..ape guna berkerja untuk cari duit yang banyak kalau x de wonderful life
aku rase betul juga...kalau kerja bende yg same tiap2 hari boleh tepu otak...aku rase maybe kene beli kaler luna untuk mewarnakan hidup aku nie...skang aku dah gunting rambut pendek ala2 tentera..rase x selesa pun ade..kawan aku cakap kepala kecik,mcm alien..hehe,tapi kawan aku x tahu aku masih kepala yang besar yang tersorok..haha..korang pk lucah la tue...!!!aku rase tue je kot aku nak citer


gi ke kedai beli kambing,
kambing berbunyi mbekkk,
kambing itu gemok sekali,
masak kari pon sodap!!

2 comments:

  1. woi...perosak bahasa bangsa la ko ni...pe ke jadah memantun mcm tu

    ReplyDelete