Friday, March 30, 2012

kenapa lelaki malaysia tidak suka berfesyen?

sekadar gambar hiasan
  




 
sekadar gambar hiasan



sekadar gambar hiasan

sekadar gambar hiasan
Yup mesti korang terpikir-pikir kan..kenapa lelaki kat malaysia ni jarang berfesyen mcm abg-abg k-pop n abg-abg topman.hehehe..kalau ade pun segelintir yang berani memcuba sesuatu pemakaian yang baru...mengikut kajian yang aku buat bersama profesor mohayideen razak,lelaki kat malaysia ni kurang keyakinan diri dalam mencuba sesuatu yang baru...tapi ada juga mengatakan disebabkan cuaca khalustiwa kat malaysia ni yang sekejap panas dan sekjap sejuk,menyukarkan mereka untuk berfesyen..sebab kalau korang nak tahu ada lelaki yang x tahan panas...


mengikut teori ahmad idham pula.lelaki kat malaysia suka dresup yang simple-simple dan x merimaskan,sebab lelaki kat malysia mementingkan keselesaan luar dan dalam...hehehe..bgus ahmad idham ni...!!
so untuk merungkaikan entri saya kalai ini,saya berjaya menemu bual shazley sam.actor yg dikenali ramai..hehe..hebat x..sam tue aku dapat temu ramah...


admin:salam brader sam..lu ap cite..x belakon filem adnan sumpit ke?
shazley:owh admin yang comel rupeneyer..lu ni tengok filem wa ke x?bukan adnan sumpit der..sempit...
admin:hehe..ok..ok..ok...ni brader sem wa nak tanye sama lu la kan..kenapa lelaki malaysia x suka berfesyen?tapi wa tgk lu up to date je fesyen...
shazley:wa bukan nak cakap ape la..lelaki kat malysia ni bukan x pandai berfesyen.. cuma malas saje nak berfesyen...dan lagi satu mereka x pandai nak beli baju ape...bg wa la kan..lelaki malaysia ni masih mengekal kan ciri-ciri kemelayuan tue...
admin:owh mcm tue....oklah shazley terima kasih la kerana sudi di temuramah oleh wa...nanti belakon filem baru jemput la wa..jadi pelakon extra pun x pe..
shazley:ok nanti wa jemput lu jadi mat rempit kene langgar..
admin:cis ape dia ingat muka aku ni muka mat rempit ape!!


begitulah pendapat retis hot kita...so pada anda kalau ada sebarang pengetahuan dalam hal ni sila-sila la share..
ok adios....

2 comments: