Sunday, March 18, 2012

im late

hari ni aku masuk keje lambat..boleh pulak sesat kat putrajaya..nak guna google maps,time tue juga la digi ada problem..dah lambat 10 minit..x pernah aku lambat..tidak boleh dapat best employee..dah la banyak tol nak kene bayar tadi..nyesal aku ke putrajaya tadi..orng ari ahad cuty aku kene keje..bangla pun cuty..boleh bangla tue lepak klcc ngn pavi..haha,bangla skang dah upgrade,mane lepak kat puduraya dah..lepak nak tempat high class..aku pun selalu lepak curve je..selamat curve x de bangla..haha..


oklah nanti aku updated lagi,terima la pantun dari aku


gi putrajaya naik kete
balik pun naik kete,
kete ku wane hitam
nama aku ahmad...

No comments:

Post a Comment