Sunday, March 18, 2012

HEHE..ini kucing aku yang pertama,kucing ni maine coon mix local brick..kucing sangat comel..aku ade 4 ekor semua nye..dah hampir 2 tahun kucing mati..cite dia mcm ni..aku bela kucing ni mase aku stay kl,pastue aku nak kene pindah balik sarawak,so aku ingat nak bawak kucing ni ikut aku sekali fly sarawak..tapi banyak pulak procedure dia..so aku pun malas nak bawak..aku bg kucing ni akt adik aku,dia cikgu kat perak,so dia jaga la sebulan,pastue aku dgr citer kucing ni bunuh diri terjun dri tingkat 4,mungkin kucing ni rindu sangat kat aku,sebab tu dia x tahan bunuh diri..4 ekor semua nyer terjun..yg hidup sekor je..wane oren..kucing tue sangat besar dan comel..baka maine coon memang besar..boleh sebesar anjing..maine coon ni kucing salji..muka ala-ala serigala..nak beli memang mahal..rugi je adik aku mati kan begitu je..erm...tue je kot aku nak kongsi...

7 comments:

  1. peminat kucing ke broo ? jarang lelaki minat kucing , hewhew :p

    ReplyDelete
  2. haha...sangat minat..1 famili minat kucing..mcm2 dah jaga..tapi skang ni x dapat jaga..sibuk ngn keje..comel kan kucing... :P

    ReplyDelete
  3. haha yeke ? haih jambu sgt lah lelaki minat kucing neh bro , hahah .

    yeaah kucing is so cute *.* teruskan minat lu eh . jarang ada lelaki mcm ni , lol :p

    ReplyDelete
  4. ahahaha..jambu la pulak..mane de,nak bela rimau x cukup duit nak beli lesen jaga rimau..so kucing la yg mampu..haha..u bape ekor kucing ade?

    ReplyDelete
  5. kucing satu rimau satu . rimau i jinak taw ketuk2 kepala pon dia mengaum je , xmkn org . lol :p

    ReplyDelete
  6. wah hebat nie...ilmu pe u pakai.selambe je ketuk2 pala rimau..ceciter...rimau jantan ke betina..hahaha :p

    ReplyDelete
  7. Hehehe rimau patung ar klu diketuk grnti x melwn huhuhu.... :-)

    ReplyDelete