Wednesday, March 21, 2012

gadjet jetga

harini aku nak share ngan korang mengenai gajet!!

 1-blackberry

  •  kalau korang pakai handphone ni kalau x de blackberry license mungkin korang akan campak handphone ni jauh2 .sebab hp ni x banyak function...siapa yg suka chating or main facebook or twiter ataupun yg paling popular bbm,hp ni sangat sesuai ngn korang..aku pakai hp ni utk bbm je..hehe..semua kawan sekolah aku ade bbm so senang..jimat dan cepat...

2.galaxy tab 7.7

  • handphone ni sangat terbaik dari segi sosial,internet,gaming dan juga diari korang..tab ni banyak function..korang boleh download macam2 gaming,application dan seangkatan dengan nyer..hehe,ade pic aku lagi tue...x pe yang penting handphone ni sangat terbaik walaupun besar sikit dri hp biasa...
so kalau korang nak beli handphone beli lah yg sesuai dgn jiwa korang..sekian wasalam...

No comments:

Post a Comment