Wednesday, March 28, 2012

the curve damansara

ok entri kali ni aku nak kongsikan dengan korang tempat-tempat beriadah pada hujung minggu!!saje nak share ngn korang..x dapat royalti pun mahu pun duit tepi..hehe

1-tempat ni kalau korang nak lepak bawak anak pun sesuai or nak berdating pun sesuai..coz kat situ banyak entertaiment bukan setakat entertaiment,korang nak makan-makan yang sedap-sedap pun banyak kat situ.

2-tempat ni x sesak dan complex macam sesetengah shopping complex yang lain yang agak susah nak berjalan..kadang boleh tersesat...macam masuk dalam hutan rimba kan..

3-so ape yang bez kat sini.setiap minggu tempat ni akan adekan event..macam-macam event ade..kalau korang bernasib baik korang akn jumpe artis feveret korang..macam aku dah penah jumpa jesicca alba lepak situ..keh..keh...gurau je...

4-bukan sekadar entertaiment,shopping mahupun shopping dress korang..tempat ni pun dah macam lokyat..ade jual gajet yg korang nak..senang nak cari...korang x kan tersesat...gajet semua original.kalau lokyat tue korang akn jumpa barang yg bnyak bukan ori kan..

5-tempat ni korang x kan jumpa shah rukh palsu..mahupun ariel peter pon..sebab tempat ni x de mat-mat indon or bangla..bersih punye tempat..so bau-baun kurang la..kalau terjumpa gak..itu mungkin perkerja contrak dekat area tue amik angin jap...hehehe

6-tempat ni konsep dia open air shopping complex..memang rileks..aku selalu juga la gi sini lepak2 tgk movie..sini sangat selesa..x susah..memudahkan aku dan dekat ngn rumah aku..hehehe...x yah gi jauh-jauh..so kalau korang nak cari tempat yg selesa dan nyaman mahupun chillex,gi lah sini..

ok kat sini ade bape keping gamba aku snap..korang tengok-tengok lah yer.....

alifrenji blogspot

alifrenji blogspot

alifrenji blogspot

alifrenji blogspot
so cantik kan tempat ni..selamat melepak ya!!!

No comments:

Post a Comment