Saturday, March 24, 2012

cara nak mandikan kucing anda!!

sebelom mandi pastikan kucing ini membuat post muka agak terkejut dan tukang memandikan nya pun ikut sekali buat muka plastik!!
mula-mula basah kan badan dengan air pahit..air liur pun boleh kalau mampu!

tengok muka dia releks je kan..x banyak bunyi kucing sebab dah biasa train dia dari kecik!!




dah macam baby je aku mandikan..haha!!
kemudain kering kan ia ngan hair dryer..tonyok muka dia!!


alahai manja nyer..ni hampir kering!!so dia amik mood!!wah laptop aku apper lagi..korang perasan x lappy aku mesti dgn kucing-kucing aku..haha...
ok 86 percent kering....sikit lagi ya my baby!!


ok dah kering..gi main jauh-jauh..shuh...
lepas mandi kene la post..dah comel kan...hehe...

baru la leh santai kat mane-mane tanpa was-was...hehe!!!mission complete!!

5 comments:

  1. bestnye dye mnd kn.kucing sy klau kne air x cukup tanah dye lari.haaha

    ReplyDelete
  2. kucing awk x train dri kecik..hehe.. :P

    ReplyDelete
  3. nice post..pasni sy bleh la mandikan kucing saya...thanks!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahakz....welcome...mandikan gune washer machine ke... :P

      Delete