Thursday, March 22, 2012

berhujung minggu disepang

tadi member aku ajak gi sepang ahad ni..tapi bukan gi melepak or gi tengok2 F1,pergi untuk berkerja..haha..kate dia kerja jaga pintu masuk.aku pun.errrrrr!!tapi kalau duk umah pun buhsan gak..mane tahu gi lepak sane keje hapening,dapat pengalaman baru..hehe..so aku tanye dia lagi..leh pakai style2 x?dia cakap kat aku jangan pakai style sangat,keje kuli jer!!aku lagi sekali errrrr?weyh ko ni biar betol,keje kuli ke keje jaga pintu..duduk...hehehe..dia cakap balik,keje pintu je...ok aku percaya dia..tapi aku tanye dia lagi..panas x keje kat situ?dia cakap panas la..dan aku lagi sekali errrr!!!..haha x pe ah..kite tunggu je ari ahad ni mcm mane..kalau kulit aku jadi sean paul tue makna nye panas la....haha..korang kalau nampak aku kat sepang tegur2 la..tapi tiket free nak dapat memang x r..aku jaga pintu je..haha first time keje dikhalayak ramai..jadi mat pintu lak tue..haha..omg!!rase camne la gamak nyer...memang pengalaman baru..nanti aku updated pic kat sepang..kalau boleh bawak camera la...kan aku keje mat pintu..haha...serius lawak!!!

4 comments:

  1. sepang ada apa bro ? nanti wa dtg naik r6 , gagak hitam ! kahkah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada parte f1..hehe lu datang wa tunggu siap kompang lagi..haaha

      Delete
  2. haha...pastu pa cer???
    cuba sambung ckit cer di atas ne..
    pa jD pastu???
    hihi

    ReplyDelete