Thursday, February 26, 2015

new position

ok skang ni jawatan yang aku idamkan dah dapat berkuat kuasa 1/11/2014 sebagai network engineer.

jadi banyak yang aku belajar dalam position ni,walaupun kadang2 aku pening rasa mcm nak give up,aku still sabar dan sabar..perancangan aku utk upgrade lagi knowledge aku dalam bidang network

fuhh agak bertahun juga aku x update blog ni.disebabkan bnyk bende nak nak buat x sempat nak update ape2

nanti aku update lagi...byeeeeee

Thursday, December 13, 2012

Holiday hujung tahun...

So baru-baru ni aku ada pergi becuti di tioman,kali ni di sun beach,selama 3 hari 2 malam,so percutian kali nie amat mengkecewa kan,x la best mcm aku gi sebelum ni.lagi pun time aku gi bln 12,time musim tengkujuh so memang la x bez..banyak aktiviti ditutup,snorkeling tepi pantai je lah,sebab diaorang tutup semua...sangat merugikan..so aku nasihat kat korang klu nak gi gi lah time bln 5..time tue sangat ok nak gi bercuti..

So next plan percutian aku akan datang mungkin krabi island thailand insya allah..kat sini aku serta bebrape keping gambar untuk tontonan korang semua..sekian wasalam